Спестете комисиони от посредници.

Новини § Статии

Facebook
Twitter
LinkedIn

"Спестете от комисионите: Как да плащаме по-малко на посреднически и букинг сайтове и увеличим директните резервации на хотела"

В сферата на хотелиерството, плащането на високи комисиони на посреднически и букинг сайтове може да има значително въздействие върху печалбите на хотела. В тази статия ще разгледаме няколко полезни стратегии и съвети за намаляване на комисионите и увеличаване на директните резервации на хотела, като резултат от които можем да спестим значителни средства.

Инвестирайте в собствен уеб сайт и онлайн резервационна система:

Създайте привлекателен и лесен за използване уеб сайт на вашия хотел, който предлага онлайн резервации. Това ще ви позволи да приемате директни резервации от клиентите и да избегнете плащането на комисиони на посреднически сайтове.

Предлагайте специални промоции и отстъпки за директни резервации:

Създайте стимули за клиентите да резервират директно от вашия уеб сайт. Предлагайте специални промоционални оферти, намалени цени или допълнителни услуги, които не се предлагат през посреднически сайтове.

Активно използвайте социалните мрежи и маркетинга по електронна поща:

Използвайте социалните мрежи като Facebook, Instagram и Twitter, както и маркетинга по електронна поща, за да привлечете клиенти и да ги насочите към директните резервации на вашия уеб сайт. Постоянно актуализирайте съдържанието с интересни оферти и информация за вашия хотел.

Развийте програма за лоялност и повторни резервации:

Създайте програма за лоялност, която възнаграждава клиентите, които правят повторни резервации директно от вашия сайт. Предлагайте специални преференции, отстъпки или безплатни добавки за вярните си клиенти.

Заключение :

Избягването на плащането на високи комисиони на посреднически и букинг сайтове и увеличаването на директните резервации може да ви позволи да спестите значителни средства в дългосрочен план. Използвайте гореспоменатите стратегии и адаптирайте ги според спецификите на вашия хотел, за да постигнете по-голяма рентабилност и контрол върху резервациите и печалбите си.

Решения, които работят

Не е нужен тест ние знаем как работи от първият път