КОМПЛЕКСЕН МАРКЕТИНГ ЗА ХОТЕЛИ

Вземете Резервациите във Вашите ръце !

Комплексен маркетинг за хотели

Услугата комплексен маркетинг за вашия хотел не е просто допълнителен разход, а инвестиция, която ще ви донесе многократно повече печалби. Благодарение на нея, вашият хотел ще увеличи директните си резервации, което ще доведе до спестяване на хиляди левове от комисионите, които плащате на посреднически сайтове с високи комисионни. Хотелите без ефективен маркетинг често се озовават в зависимост от тези посредници и изплащат високи такси. С включването на нашия професионален маркетингов екип в бизнес модела на вашия хотел, не само ще повишите доходите си, но също така ще спестите средства, които бихте дали за заплата и осигуровки на отделен маркетингов специалист.

Предлагаме комплексно управление на дигиталния маркетинг за вашия хотел.

Нашият екип предоставя цялостно маркетингово решение за хотели, покриващо всички важни елементи на маркетинговата стратегия, необходими за ефикасна реклама и управление на хотелския ви бизнес. Разпознаваме специфичните изисквания на хотелиерите и знаем за предизвикателствата в онлайн света. Чрез нашите услуги, можете да използвате нашите знания и опит в сферата на дигиталния маркетинг, за да постигнете преднина на пазара.

Не е необходимо да наемате високоплатен маркетингов експерт – ние можем да се погрижим за маркетинга на вашия хотел. Представяме вашия хотел по най-ефективния начин, като създаваме годишен маркетингов план, в който организираме всички промоции и събития за вас. Правилното планиране и тънкото настройване на маркетинговите стратегии може да увеличи вашите приходи и печалби. Структурата и правилното времево разпределение на рекламните кампании са ключови за постигане на максимални резултати. Разчитайте на нашия екип с богат опит в маркетинговата сфера.

 

 

Инвестицията в комплексен маркетинг за вашия хотел не е просто разход, а средство за значително увеличение на печалбите.

Нашата услуга по маркетинг за хотели обхваща цялостния спектър на необходимите дейности. Началото е с дигиталния маркетинг, включително присъствие в социални мрежи като Фейсбук и Инстаграм, както и Google рекламни кампании. Всичко, което е необходимо за един ефективен маркетинг за хотела, носещ печалба на хотела. Ние създаваме и оптимизираме уебсайта на вашия хотел, интегрираме система за резервации и планираме годишни маркетингови стратегии. Допълнително разработваме специални празнични пакети и организираме различни събития.

Маркетинг за хотели увеличава видимостта на хотела в онлайн пространството, привлича повече гости, оптимизира ценовите стратегии и промоции, и подобрява репутацията и лоялността на клиентите. Не приемайте разходите за маркетинг за хотели като разаход, а като инвестиция, която ще се възвърне стократно. В резултат, това повишава приходите и рентабилността на хотелския бизнес.

Професионален уеб сайт за вашият хотел

Професионалният уебсайт за хотел с безплатна резервационна система и онлайн плащания, SEO оптимизация, Google и Facebook кампании улеснява директните резервации, подобрява клиентското изживяване, увеличава приходите чрез удобни транзакции, повишава онлайн видимостта и привлича нови клиенти, като същевременно осигурява възможност за анализ на маркетинговата ефективност.

Стартирайте приемането на директни резервации

Увеличете репутацията си, като получавате и управлявате всички резервации директно през вашия уебсайт. Осъществявайте плащания онлайн плащания

Спестете от комисионните на OTA

OTA платформи като Booking.com или Expedia таксуват вашия хотел с високи такси за всяка резервация. Подсилете вашия уебсайт, за да създадете конкуренция и да намалите разходите.

Увеличете вашите приходи

Професионален уеб сайт за Хотели с напълно интегрирана система за резервации, без месечни такси. Спрете да "наемате" външни системи и увеличете вашите приходи.

"Преобразете всяка резервация в блестящ успех с нашите революционни маркетингови стратегии за хотели, създадени да привличат, впечатляват и задържат."

Synergy, Best @ Hotel marketing