КОМПЛЕКСЕН МАРКЕТИНГ ЗА ХОТЕЛИ

Вземете Резервациите във Вашите ръце !

Уеб сайт за Хотела

Създаване на уеб сайт за Вашия хотел с вградена опция за онлайн плащане и 24/7 безплатна резервационна система, която превръща вашия сайт в мощна машина за продаване. Получавайте директни резервации без допълнителни такси, с възможност за прилагане на отстъпки и промо кодове.

Дигитален Маркетинг

Оптимизиране на онлайн присъствието на Вашия хотел. Максимизиране на видимостта и запитванията. Използвайте нашата услуга за дигитален маркетинг за хотели и увеличете броя на резервациите чрез подобрена видимост, целева аудитория и ефективни маркетингови стратегии.

Комплексен маркетинг

Ще се заемем с маркетинга на вашия хотел с най-високо качество. Нашата услуга "комплексен маркетинг за хотели" включва всички компоненти от стратегията за маркетинг, които са от ключово значение за ефективната реклама и управлението на хотелския ви бизнес.

ЗАПОЧНЕТЕ ДА ПОЛУЧАВАТЕ ДИРЕКТНИ РЕЗЕРВЗЦИИ ! И СПЕСТЕТЕ ХИЛЯДИ ЛЕВОВЕ КОМИСИОНИ

Изработване на Web Сайт за Вашият Хотел

Превърнете вашия уеб сайт в мощен инструмент за продажби, работещ 24/7. Подчертайте предимствата на вашия хотел с изключителен уеб дизайн, създаден така, че да впечатлява и да е приоритетен за търсачки като Google. Желаем да повишим вашето присъствие в интернет пространството, като ви осигурим възможността да получавате директни резервации и централизирано управление на всички тях през вашата платформа. Нашата интегрирана резервационна система ви предоставя широк спектър от функционалности, включително инстантно потвърждение на резервациите, гъвкав резервационен календар, възможности за онлайн плащания, промо акции и много други.

С нашата система можете да се освободите от високите комисионни такси, налагани от посредници като booking.com или Expedia. Максимизирайте доходите си с нашата интегрирана резервационна платформа без скрити такси или допълнителни разходи. Време е да се освободите от зависимостта от външни платени резервационни системи!

Дигитален Маркетинг

Подобряване на онлайн репутацията.

Изработване на Уеб сайт за Хотела

Повишаване процента на директни резервации.

Услугата комплексен маркетинг за вашия хотел не е просто допълнителен разход, а инвестиция, която ще ви донесе многократно повече печалби.

Ще ви предложим цялостно управление на дигиталният маркетинг за вашият Хотел

Synergy Consult

Нашият екип предоставя цялостно маркетингово решение за хотели, покриващо всички важни елементи на маркетинговата стратегия, необходими за ефикасна реклама и управление на хотелския ви бизнес. Разпознаваме специфичните изисквания на хотелиерите и знаем за предизвикателствата в онлайн света. Чрез нашите услуги, можете да използвате нашите знания и опит в сферата на дигиталния маркетинг, за да постигнете преднина на пазара.

-

Не е необходимо да наемате високоплатен маркетингов експерт – ние можем да се погрижим за маркетинга на вашия хотел. Представяме вашия хотел по най-ефективния начин, като създаваме годишен маркетингов план, в който организираме всички промоции и събития за вас. Правилното планиране и тънкото настройване на маркетинговите стратегии може да увеличи вашите приходи и печалби. Структурата и правилното времево разпределение на рекламните кампании са ключови за постигане на максимални резултати. Разчитайте на нашия екип с богат опит в маркетинговата сфера.

-

Нашата услуга по маркетинг за хотели обхваща цялостния спектър на необходимите дейности. Началото е с дигиталния маркетинг, включително присъствие в социални мрежи като Фейсбук и Инстаграм, както и Google рекламни кампании. Всичко, което е необходимо за един ефективен маркетинг за хотела, носещ печалба на хотела. Ние създаваме и оптимизираме уебсайта на вашия хотел, интегрираме система за резервации и планираме годишни маркетингови стратегии. Допълнително разработваме специални празнични пакети и организираме различни събития.

-

Маркетинг за хотели увеличава видимостта на хотела в онлайн пространството, привлича повече гости, оптимизира ценовите стратегии и промоции, и подобрява репутацията и лоялността на клиентите. Не приемайте разходите за маркетинг за хотели като разаход, а като инвестиция, която ще се възвърне стократно. В резултат, това повишава приходите и рентабилността на хотелския бизнес.

Дигитален Маркетинг за вашият хотел

Професионално заснемане на Хотели

Екстериорна и интериорна фотография

Професионалните фотографии и видеоклипове имат огромно значение за маркетинга и рекламата на хотел, като подсилват презентацията му и допринасят за увеличаване на продажбите. 

Ето някои от основните ползи:

1️⃣ **Повишаване на видимостта:** В днешно време, визуалната презентация е ключова за успеха на вашия хотел. С нашата помощ, вашият хотел ще се изкръщи сред конкуренцията и ще привлече повече внимание в интернет пространството. 🌐💻

 

2️⃣ **Привличане на повече клиенти:** Нашият професионален подход към фото и видео заснемане ще позволи на потенциалните клиенти да видят най-добрите страни на вашия хотел, като така ги мотивира да резервират при вас. 👫🏨

 

3️⃣ **Подобряване на репутацията:** Нашите висококачествени снимки и видеоклипове ще покажат на всички колко сте професионални и ще помогнат за подобряването на репутацията на вашия хотел. 🌟👌

 

Ние предлагаме изключително качествено фото и видео заснемане на вашия хотел. Нашите услуги не се ограничават до просто заснемане - ние създаваме визуализации, които вдъхновяват и привличат клиенти! ✨🎬

Ние сме работили с множество водещи хотели, включително  Royal Spa, Grande Vista, Rich, Pirin Golf и др. 

От всички тези проекти сме събрали ценен опит, който ще ползваме, за да предоставим на вашия хотел най-доброто визуално представяне. 🏨🎬👍

За да се запознаете по-добре с нашата работа, ви предлагаме да разгледате демо видеото, което сме създали за Pirin Golf.

Хотел Santé SPA Hotel и др. Demo 1 . Demo 2 . Demo 3. 

То демонстрира нашия професионален подход и качеството на работата, която можем да ви предложим. 📽️⛳🏌️‍♀️

 

 

Възползвайте се от нашите услуги и осигурете успеха на вашия бизнес!🚀

Резервации без комисионна

Донесете стойност на хотела

0 %
Директни Резервации
0 %
Увеличаване на Продажбите
0 %
Онлайн Репутация
- 0 %
Комисиони към посредници

КОМПЛЕКСЕН МАРКЕТИНГ ЗА ХОТЕЛИ

Услугата комплексен маркетинг за вашия хотел не е просто допълнителен разход, а инвестиция, която ще ви донесе многократно повече печалби. Благодарение на нея, вашият хотел ще увеличи директните си резервации, което ще доведе до спестяване на хиляди левове от комисионите, които плащате на посреднически сайтове с високи комисионни. Хотелите без ефективен маркетинг често се озовават в зависимост от тези посредници и изплащат високи такси. С включването на нашия професионален маркетингов екип в бизнес модела на вашия хотел, не само ще повишите доходите си, но също така ще спестите средства, които бихте дали за заплата и осигуровки на отделен маркетингов специалист.

Вложете в бъдещето на вашия хотел и вижте реалните ползи от ефективния маркетинг!

pricing-icon-5-1.png

СТАРТ

ЛВ. 375 /На месец
 • Фейсбук Маркетинг
 • До 6 Поста на Месец
 • Управление на Една Рекламна Кампания
 • Модерация на Коментари и Отзиви
 • Стратегическо Планиране
 • Анализ на Конкуренцията
 • Графичен Дизайн и Илюстрации
 • Изготвяне на Отчети и Анализи
pricing-icon-4-1.png

СТАНДАРТ

ЛВ. 750 /На месец
 • Безплатен Уеб сайт
 • Безплатена подръжка на Уеб сайта
 • Seo оптимизация
 • Фейсбук Маркетинг
 • Google Ads
pricing-icon-6-1.png

ПРЕМИУМ

Лв. По договаряне /На месец
 • КОМПЛЕКСЕН МАРКЕТИНГ ЗА ХОТЕЛА
 • Безплатен Уеб сайт
 • Безплатна система за резервации
 • Безплатна подръжка на Уеб сайта
 • Seo оптимизация
 • Google Ads
 • Фейсбук Маркетинг

Нека изградим Вашето утре, днес!

Ако ви е омръзнало да плащате големи комисиони на посредници и платформи като Booking. Ние може да ви помогнем да изградите Вашата маркетингова концепция с многофункционален Хотелски web сайт и професионална поддръжка .