КОМПЛЕКСЕН МАРКЕТИНГ ЗА ХОТЕЛИ

УСЛУГАТА КОМПЛЕКСЕН МАРКЕТИНГ ЗА ВАШИЯ ХОТЕЛ НЕ Е ПРОСТО ДОПЪЛНИТЕЛЕН РАЗХОД, А ИНВЕСТИЦИЯ, КОЯТО ЩЕ ВИ ДОНЕСЕ МНОГОКРАТНО ПОВЕЧЕ ПЕЧАЛБИ.

Вложете в бъдещето на вашия хотел и вижте реалните ползи от ефективния маркетинг!

Цялостно управление на дигиталния маркетинг за вашия хотел. може да включва следните пакети :

СТАРТ:

Фейсбук Маркетинг :

 

1️⃣ Осигуряване на до 6 публикации месечно;
2️⃣ Управление и наблюдение на два рекламни проекта;
3️⃣ Надзор и реагиране на коментари и отговори;
4️⃣ Стратегически планове и консултации;
5️⃣ Изучаване на пазарните конкуренти;
6️⃣ Висококачествен графичен дизайн и илюстративни решения;
7️⃣ Подготовка на детайлни отчети и анализи;
8️⃣ Разработка и дефиниране на целевите групи, ориентирани към потенциални клиенти;
9️⃣ Кампании в социалните мрежи за специални поводи и тържества.

 

 

Обобщено, Facebook маркетингът може да помогне на вашия хотел да привлече нови клиенти, подобри комуникацията с текущите гости и увеличи приходите чрез таргетиране на подходящата аудитория с персонализирани съобщения и оферти.

Услугата за Facebook маркетинг може да донесе значителни ползи за вашия хотел. Чрез активно използване на социалната мрежа, ще можете да постигнете следните ползи:

 

– **Уеличаване на видимостта** Чрез привлекателни публикации и реклами вие ще подобрите вашата видимост сред потенциалните клиенти, което е вероятно да доведе до повече резервации и гости.

– **Целево насочване:** Facebook ви предлага инструменти за насочване към определени аудитории, базирани на географска локация, възраст, интереси и други. Така рекламите ви достигат до хората, които най-вероятно биха се заинтересували от предлаганите от вас услуги.

– **Интерактивност и ангажимент:** Чрез социалните медии вие можете да разработите интерактивни кампании, анкети и състезания, които увеличават ангажимента на аудиторията и засилват връзката ви с клиентите.

– **Рекламни кампании по време:** Планирайте и промотирайте специални предложения или събития във вашето заведение чрез Facebook, за да привлечете посетители по време на специфични периоди или поводи.

**Анализ и оптимизация:** Facebook ви предоставя инструменти за анализ, които ви позволяват да оценявате успеха на вашите кампании. Това ви дава шанса да разберете какво функционира най-добре и да модифицирате вашата стратегия за по-големи постижения.

СТАНДАРТ:

Изработване на безплатен уеб сайт за Хотела :

Нашите програмисти ще изработят за вас професионален уеб сайт за вашият хотел. Съобразен със всички стандарти и изисквания , оптимизиран по най добрият начин и правилно структориран за уеб сайт за хотел .

С нашия опитен екип от програмисти, ние ще създадем персонализиран и професионален уеб сайт за вашия хотел. Нашият подход е съобразен с най-актуалните стандарти и изисквания в областта на уеб дизайна, като се стремим към оптимална функционалност и ефективност. Залагаме на интуитивна структура и дизайн, които ще улеснят вашите клиенти при използването на сайта. Нашата цел е да презентираме хотела ви по най-добрия и ефектен начин, така че всяка посещение на сайта да стане стъпка към резервация във вашият Хотел.

Безплатна подръжка на уеб сайта.

Създаването на един уеб сайт е само първата стъпка към онлайн присъствие. За да се гарантира постоянната му функционалност, актуалност и видимост в интернет, е необходима редовна и качествена поддръжка.

Вече не е нужно да се притеснявате по този въпрос. Нашият професионален екип от програмисти и специалисти по Seo оптимизация ще гарантира, че вашият уеб сайт винаги е в най-добрата си форма. Ние ще се погрижим за своевременната оптимизация, обновления на съдържанието, както и за SEO практики, които ще увеличат видимостта на вашия хотел в търсачките. Нашата цел е да осигурим максимален комфорт и спокойствие за вас, като в същото време предлагаме на вашите клиенти перфектно онлайн изживяване.

Фейсбук Маркетинг :

 

1️⃣ Осигуряване на до 8 публикации месечно;
2️⃣ Управление и наблюдение на два рекламни проекта;
3️⃣ Надзор и реагиране на коментари и отговори;
4️⃣ Стратегически планове и консултации;
5️⃣ Изучаване на пазарните конкуренти;
6️⃣ Висококачествен графичен дизайн и илюстративни решения;
7️⃣ Подготовка на детайлни отчети и анализи;
8️⃣ Разработка и дефиниране на целевите групи, ориентирани към потенциални клиенти;
9️⃣ Кампании в социалните мрежи за специални поводи и тържества.

 

Google Реклама :

1️⃣ Индивидуална стратегическа разработка спрямо потребностите на клиента;
2️⃣ Изследване на конкретния пазарен сегмент;
3️⃣ Конфигурация на профила;
4️⃣ Избор на оптимални ключови фрази;
5️⃣ Дефиниране на целеви аудитории и географски региони;
6️⃣ Разработка на една search кампания;
7️⃣ Съставяне на до две рекламни групи;
8️⃣ Подобрение на заглавия, текстове и ключови фрази;
9️⃣ Проучване и корекции на кампании – до един път.

 

ПРЕМИУМ:

КОМПЛЕКСЕН МАРКЕТИНГ ЗА ХОТЕЛИ

Нашата услуга за комплексен маркетинг на хотели е създадена специално за нуждите на хотелския бизнес, който стреми да има постоянно наличен професионален маркетинг екип през цялата година. От създаването на визията до изпълнението на стратегическите подходи, нашият екип се грижи за всеки етап от маркетинговия процес, осигурявайки ви най-доброто представяне на вашия хотел.

Вграждането на резервационна система в уеб сайта на хотела е важен елемент. Това позволява на потенциалните клиенти да правят директни резервации без да се налага да използват посредници или букинг платформи. Директните резервации осигуряват по-голяма контрол върху цените, комуникацията и лоялността на клиентите.

-

Със силния опит на нашия маркетингов екип, ние ще изградим не само маркетингова концепция, но и историята на вашия хотел, която ще привлече вниманието на потенциалните гости. Създаването на уникални и силни послания, съчетани с визуални и текстови елементи, ще ви помогнат да представите характера и предимствата на вашия хотел по най-убедителния начин.

-

Отвъд планирането и стратегическото изпълнение, ние също така ще се грижим за цялостния маркетинг на вашия хотел. Годишният маркетингов план, който ще разработим за вас, ще обхване всички сезони и специални събития, които вашият хотел предлага. Това ще ви помогне да планирате напред и да извлечете максимална полза от потенциалните приходи в различните периоди на годината.

-

Поддържането на добре оптимизиран маркетингов план е ключовата стъпка към постигане на успешни резултати. Чрез постоянен мониторинг, анализ и адаптация на стратегиите, ние сме на ваша страна, за да гарантираме, че вашият хотел привлича правилната аудитория и постига желаните цели.

-

Не просто предоставяме услуги, а ставаме ваши партньори във всяка стъпка от пътя. Нашата цел е да направим вашия хотел успешен и конкурентоспособен, като създадем не само клиенти, но и лоялни почитатели на вашия бранд.

КОМПЛЕКСЕН МАРКЕТИНГ ЗА ХОТЕЛИ

1️⃣ Управление на Маркетинга на хотела.**

2️⃣ Годишен маркетингов план на Празници.**
3️⃣ Промоции и Мероприятия.**
4️⃣ Безплатен Уеб сайт.**
5️⃣ Seo оптимизация.**
6️⃣ Резевациона система за продажба на резервации 24/7.** целия ден.
7️⃣ Дигитален Маркетинг.**

8️⃣ Имейл маркетинг програма за лоялни клиенти.

 

Маркетингът на хотели е ключова инвестиция за успеха на вашия бизнес.