Synergy Group

Хотел и Ресторант Консултиране

ВСИЧКО ЗА ХОТЕЛА И РЕСТОРАНТА НА ЕДНО МЯСТО.

Откриване на Нов Хотел

За нас, Pre-opening не е просто началото на един проект – това е изключително важен етап, който представлява серия от анализи, доклади и технически консултации. Вземаме предвид всички детайли, за да създадем и внедрим хотелски оперативни стандарти, процедури и системи за контрол на качеството. Всичко това е с една цел – да ви осигурим успешен старт и да създадем незабравимо преживяване за вашите гости.

Визия и Цели

Изградени са ясно дефинирани стратегически цели, които предвиждат вашия вълнуващ напредък. Тези цели са основани на обща визия за успех и се отнасят до резултати, които заздравяват позицията на вашата организация и я правят конкурентоспособна в дългосрочен план.

Персонал стандарти

Въвеждане и изпълнение на комплексен план и график за ефективно набиране на квалифициран персонал, съобразен със специфичните нужди на вашето предприятие.
Професионално обучение на персонала във всички ключови позиции, осигурявайки им необходимите умения и знания за блестяща работна производителност.
Внедряване на програма за контрол на работниците и служителите, включително изграждане на ефективна система за мониторинг и следене, за да гарантираме високо ниво на професионализъм и отговорност.

Маркетингов План

Ние сме тук, за да ви помогнем да започнете силно и да постигнете успех с откриването на вашия хотел или ресторант. Нашата екип от експерти предлага изготвяне и изпълнение на пре-откривателен маркетингов план, създаване на бюджети за предварително откриване (като инвестиционен капитал, оборудване, оборотни средства, храни, напитки и други) и разработване на щатно разписание. Доверете ни се да ви помогнем да стартирате със сигурност и да постигнете успех в бранша на хотелиерството и ресторантьорството.

Анализиране на Работещ Хотел

Ние, като хотел и ресторант консултантска агенция, сме посветени на анализа на ключовите сектори във вашия хотел, като се фокусираме върху маркетинга, храненето и стандартите на работа. След това, ще ви предоставим подробен анализен доклад с персонализирани препоръки, които ще ви помогнат да подобрите и оптимизирате работните процеси във вашето предприятие. Разчитайте на нас, за да постигнете по-високи стандарти и успех във вашия бизнес.

Повече резервации

Вие сте на прав път! Като вашият личен онлайн консултант, ще се възползвам от възможността да разгледам внимателно начина, по който се представяте онлайн. Нашата цел е да ви помогнем да постигнете повече резервации, като оптимизираме вашата онлайн концепция и внесем привлекателност и убедителност във вашия присъствие в интернет пространството. Заедно ще постигнем големи успехи!

Система и стандарти за работа

Ние сме тук, за да създадем изцяло персонализиран план, който ще оптимизира всички оперативни процеси във вашия хотел. От изготвянето на необходимите стандарти до внедряването на система за мониторинг и контрол, ние ще се погрижим за перфектното функциониране на вашия бизнес.

Ресторант

Обновяване на менюто и цялостна концепция

Хпускипинг

Повишаване на качеството

Рецепция

Стандарти за работа,
Комуникация,
Повече реализирани резервации,
Уеб сайт за хотела

Основни аспекти на хотелското консултиране:

Операции и управление:

Хотелските консултанти помагат на хотелите да оптимизират своите операции и управленски процеси. Това може да включва подобряване на системите за резервации и управление на стаите, оптимизиране на закупуването на инвентар и налагане на стандарти за качество.

Маркетинг и реклама:

Хотелските консултанти помагат на хотелите да се позиционират на пазара и да достигнат до целевата си аудитория. Те предлагат стратегии за маркетинг, реклама и публични отношения, които да помогнат на хотелите да привличат повече клиенти и да увеличат своята видимост.

Финансови анализи и планиране:

Хотелските консултанти помагат на хотелите да анализират финансовата си производителност и да планират бъдещите си финансови стратегии. Те могат да изготвят бизнес планове, да проучат пазара и конкуренцията, и да предложат финансови решения, които да помогнат на хотелите да бъдат успешни и рентабилни.

Увеличаване на директните резервации във вашия хотел

Увеличаването на директните резервации в хотела е от съществено значение за повишаване на приходите и намаляване на зависимостта от онлайн туристически агенции. Чрез прилагане на подходящи стратегии и техники, вие можете да стимулирате клиентите да резервират директно от вашия уебсайт или чрез други канали на комуникация.

Изграждане на Атрактивен Уеб сайт:

Създаването на професионален и привлекателен уебсайт за вашият хотел, който е оптимизиран за мобилни устройства с лесна навигация и бързо време на зареждане.

Онлайн резервационна система:

Интегрирана ефективна и лесна за използване онлайн резервационна система за вашият уебсайт. Интуитивна ,съвместима с различните платформи предлага възможности за избор на дати, стаи и специални оферти.

Привличане на повече клиенти с промоции и специални оферти.

Предлагането на ексклузивни промоционални пакети и специални оферти само за клиентите, които правят директни резервации. Това може да включва отстъпки , безплатни добавки .

Договор за Управление

Желаете постижение на максимални финансови резултати и по-добра репутация за вашия хотел? Нека сключим договор за генерален мениджмънт, който ще ви помогне да постигнете тези цели! С нашата експертиза и постоянно развитие и подобрение на хотела, можем да ви гарантираме максимална печалба и ангажираност към вашия бизнес. Започнете успешното управление на хотела с нас!

Какво представлява

Договорът за управление на хотела е ключовият инструмент, който ви осигурява професионално управление и експертни знания, за да постигнете впечатляващи резултати и растеж във вашата хотелиерска дейност. С неговата помощ можете да се фокусирате върху своите гости и да създадете незабравими преживявания, докато се доверявате на екип от специалисти, които ще се грижат за оперативните и стратегически аспекти на вашия хотел. Отдайте се на сигурността на добре структуриран и изграден договор за управление на хотела, който ще ви отведе към успех и превъзходство в сферата на гостоприемството.

 

Увеличаване на печалбата

Какво печелите 

Искате да откриете потенциала на вашия хотел и постигнете впечатляващ успех? Нека ни помогнем да направим това стъпка напред. С нашето професионално управление на хотели, ще получите екип от опитни експерти, които ще се грижат за всички аспекти на вашия бизнес.

Като ни се доверите, печелите множество предимства. Първо, ще ви освободим от ходенето през безброй хотелски задачи и ще ви позволим да се фокусирате върху важните аспекти на бизнеса си. Нашите експерти ще изградят ефективни операционни процеси, ще управляват вашите ресурси и ще гарантират оптимално използване на техните възможности.

Освен това, с нашето управление на хотели ще получите специализирана пазарна стратегия и маркетингов план, насочени към привличане на нови клиенти и задържане на съществуващите. Ще изградим вашето уникално предимство на пазара, използвайки иновативни техники и технологии.

Възползвайте се от нашето богато опит и знания в индустрията на хотелиерството, за да постигнете ръст, развитие и високи печалби. Обещаваме ви персонализиран и внимателен подход към вашето предприятие и ненадмината професионалност.

Свържете се с нас днес, за да започнем да работим заедно и да постигнем изключителни резултати за вашия хотел.

Надграждане на Концепцията

С договора за Управление на Хотела ще имате възможност да се възползвате от професионален Мениджмънт развиване и надграждане концепцията на Хотела, така също подобряване на всички показатели.