Synergy Group

Изготвяне на меню за Ресторанта 

Ние може да ви помогнем по изготвянето на привлекателно и успешно меню, реализиращо печалба.

Ние сме екип от Професионалисти с дългогодишен опит

Експертно знание и опит: по изготвяне на меню разполагаме със специализирани знания и богат опит в областта на хранителните предложения. Ние сме запознати с текущите тенденции и предпочитания на клиентите, както и със се зоналните и местни продукти, които могат да бъдат включени в менюто.

Създаване на балансирано и разнообразно меню. Което предлага различни опции за различни вкусове и предпочитания на клиентите. Ние може  да предложат комбинации от ястия, които са хармонични по отношение на вкуса, текстурата и представянето.

Управление на сезоналността: Може да помогнем  в използването на се зоналните продукти и съставки в менюто, като избираме сезонните ястия и акцентират върху свежестта и вкусовите предимства на сезонните продукти. Това помага на ресторанта да предложи по-качествени и вкусни ястия, като същевременно оптимизира разходите за закупуване на продукти.

Предложение на нови и иновативни ястия може  предложим нови и иновативни идеи за ястия, които да отразяват съвременните тенденции в кулинарията. Ние може  да внесем креативност и уникалност в менюто, като използват различни техники за готвене, нестандартни съставки или комбинации от вкусове.

Прилагане на стратегии за печалба:

Ще  анализираме разходите за съставките на ястията и помагат в определянето на подходящи цени, които да гарантират желаните маржини на продукта. Ние преценяваме разходите за закупуване на съставките, подготовката на ястията и други свързани разходи, за да се определи правилната цена.

Продажба на популярни и печеливши ястия: Ще анализираме данните за продажбите и предпочитанията на клиентите и помагат в идентифицирането на популярните и печеливши ястия. Ще насочим ресторанта към предлагането на тези ястия, които имат високо търсене и способност да генерират добри печалби.

Изготвяне на меню и рецепти, обучение на персонала ,всички необходими документи. Уеб сайт и дигитален маркетинг.

Ще ви помогнем през всичките етапи до откриване на вашият Ресторант

Изготвяне на Меню

Ще изготвим заедно с вас концепция на добре балансирано меню.

Технологично Оборудване в Кухнята

Списък на технологичното оборудване на Кухнята. Нищо в повече !

Проектиране на Кухнята

Ще проектираме вашата кухня по всички стандарти,който се изискват от закона.

Изготвяне на меню

ползи от изготвяне на меню от професионален готвач

1️⃣ Индивидуалност и уникалност: Професионалният готвач ще ви помогне да създадете уникално меню, което да се отличава от останалите ресторанти. Те ще предложат нови и иновативни комбинации от вкусове и текстури, които ще накарат вашите гости да се влюбят във вашия ресторант.

2️⃣ Качество на съставките: Професионалният готвач разбира важността на качеството на съставките. Те ще ви насърчат да избирате прясни, сезонни и висококачествени продукти, които ще подобрят вкуса и визията на вашите ястия.

3️⃣ Баланс и разнообразие: Готвачът ще състави меню, което да предлага балансиран избор от ястия, отговарящи на различни вкусови предпочитания. Разнообразието ще привлече широка аудитория и ще удовлетвори всеки гост.

4️⃣ Подобряване на продажбите: Професионалният готвач знае как да комбинира ястията, за да стимулира апетита и да насърчи клиентите да опитат повече от едно ястие. Това ще повиши продажбите и да осигури допълнителен приход за вашия ресторант.

5️⃣ Удовлетворени гости: Когато вашите гости вкусват изкусителните ястия, приготвени от професионален готвач, те ще останат впечатлени и ще се върнат отново. Качеството на храната ще създаде позитивно впечатление и ще утвърди репутацията на вашия ресторант.

Ние можем да ви разработим и внедрим за вас последните концепции от кулинарните тенденции.

Уеб сайт, дигитален маркетинг , seo оптимизация

Маркетингова Концепция

Вкусната храна, доброто обслужване и приятната атмосфера – заслужават да бъдат споделени с повече хора. С нашата помощ и правилна маркетингова концепция, можете да изградите силна онлайн репутация и да превърнете настоящите посетители във вашите бъдещи клиенти. Ние сме тук, за да ви помогнем с успешната маркетингова концепция, която ще засили присъствието ви на пазара и да привлечете нови гости.

Synergy Group

Изготвяне на меню за Ресторанта