КОИ СМЕ НИЕ !

S

ynergy Group „  е  изключителен екип от високо специализирани ресторантьорски професионалисти, всеки с десетилетия опит в своята сфера.Имаме видима страст към детайлите, която вдъхновява всеки аспект от нашата консултантска практика. Тази страст нараства през годините. Ние  успешно помагаме на нови кандидат-ресторантьори и хотелиери  чрез разработване на цялостна  концепция,  дизайн,  финансово моделиране,  стратегии за налагане на  бранд, обучение на персонал.

Нашата марка винаги е била за иновациите и повишаване на ефективноста за фирмите от сверата на ресторантьорската и хотелиерската индустрия

ДОВЕРЕТЕ  СЕ   НА НАШИЯТ  ДЪЛГОГОДИШЕН  ОПИТ

Екип от професионалиста в различни сфери;

Любомир Дурчев
Любомир Дурчев Operation Manager
КИРИЛ СПАСОВ
КИРИЛ СПАСОВ Оperation Chef
Виктор Ангелов
Виктор Ангелов Project Manager
Светослава Салвачиска
Светослава Салвачиска Advertising Manager

ЗАЩО ? „Synergy Group„
Защо да изберете нашите услуги ?

Ние ще ви съдействаме да стартирате успешен ресторантьорски или хотелиерски бизнес, както и да подобрите нивото на дейността ви, да повишите продажбите си, да увеличите качеството на предлаганите услуги/стоки и да намалите до минимум неоправданите разходи.

„Synergy Group” – ние създаваме вашия успешен бизнес!

Какво ви предлагаме?

Искате да започнете ваш бизнес, но не знаете от къде да започнете. Ако процедурите по стартиране на нов ресторант или хотел не са ви ясни, ние с радост ще ви помогнем с тази задача.

• Откриване на нов ресторант или хотел

1. Провеждане на подробни маркетингови изследвания;
2. Въз основа на получените резултати, ние ще започнем индивидуално разработване на концепцията на ресторанта или хотела;
3. Разработване на стила и дизайна на помещението, завършвайки с униформата на обслужващият персонал, меню, винени листи и т.н.;
4. Въз основа на горе посочените данни, се разработва индивидуален бизнес план, който е съобразен изцяло с вашата дейност и особености на бизнеса;
5. Ще ви помогнем да наемете служители с опит и професионално отношение към задълженията си;
6. Проектиране – именно този етап позволява да се изяснят всички неточности и да се коригират, за да може виртуалното изграждане на ресторанта или хотела да премине към самия етап на откриването;
7. Разработка на рекламна кампания и PR акции. Този етап е много важен и ответствен, тъй като именно от него зависи привличането на първите клиенти на бизнеса ви.

• Подобряване качеството на услугите и продажбите на вече действащ бизнес

1. Ние ще ви помогнем да подобрите финансовото състояние на фирмата ви, както и на крайния продукт, достигащ до клиента;
2. Ще изготвим подробен анализ на бизнеса ви;
3. Изготвяне на стратегии, целящи повишаването качеството на услугите/продуктите и продажбите;
Допълнителна етапи:

По желание на клиента, може да се проведе допълнителен анализ на дейността на ресторанта или хотела след откриването му.

Ако имате въпроси относно услугите ни, можете да се свържете с нас на посочените контакти.

Ако сте опитвали да започнете собствен бизнес, тогава със сигурност сте се сблъсквали с множество трудности. Ние ще ви помогнем да започнете, но и да развивате след това успешен бизнес, предлагайки качествени услуги и отлично обслужване.

Are you Dedicated, Hardworking, and Fun? Join Us!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip. ex ea commodo consequat.

See job offers

ЗА НАШАТА КОМПАНИЯ

За тези, които за първи път навлизат  в ресторантьорският бизнес,  ние силно препоръчваме да се консултирате с професионалист,  който да ги води през лабиринта на критични решения, свързани с откриването на нов ресторант.

Нашата мисия !

Ние ще ви съдействаме да стартирате успешен ресторантьорски или хотелиерски бизнес, както и да подобрите нивото на дейността ви, да повишите продажбите си, да увеличите качеството на предлаганите услуги/стоки и да намалите до минимум неоправданите разходи. „Synergy Group” - ние създаваме вашия успешен бизнес!

Изпратете вашето запитване

До 24 часа ще ви отоговорим