За отличната кухня трябва и отлична презентация

Добрата кухня и обслужване са магнит за клиентите на всяко едно заведение или ресторант. Ако се добави и приятната и уютна обстановка, посещаемостта им се увеличава многократно. Но дори и Вашият готвач да е изкусен майстор на кулинарията и ястията му да се невероятно вкусни, клиентите няма как да разберат това, без специалитетите да бъдат представени по подходящ начин.

Тук е мястото на изкушаващото меню, което да убеди клиента, че дадено ястие си заслужава да се опита. Снимките на ястията и питиетата с високо качество и атрактивен вид са способни да съблазнят и най-придирчивите вкусове. Ясната подредба на асортимента от кулинарни изкушения също е от значение. Клиентите трябва бързо и лесно да се ориентират в разположението на отделните категории храни и напитки.

Менюто е най-ефективният рекламен инструмент за всеки ресторант, бар, кафе, бистро, пицария, сладкарница, който може да подобри продажбите. Ако менюто за Вашето заведение успее да възбуди апетита или жаждата само с един поглед, със сигурност това ще ви донесе гарантиран успех и клиентите ще се редят на опашка.

ПЕЧАТ НА МЕНЮТА, ИЗРАБОТКА НА КОЖЕНИ ПАПКИ И РЕКЛАМНИ ПЕЧАТНИ МАТЕРИАЛИ ЗА ЗАВЕДЕНИЯ И ХОТЕЛИ !

Изработка на менюта за ресторанти, хотели, барове, механи, пицарии, кафенета и др. Папки за менюта и сметници за заведения.

СУВЕНИРНА РЕКЛАМА

дизайн и изработка на корпоративни сувенири и подаръци.Собствените фирмени сувенири са малък детайл, който ако е съобразен с вашия цялостен бранд не само ще създаде сплотена атмосфера в офиса ви, но и ще направи вашия бранд далеч по-забележим в очите на вашите клиенти.Нашият екип може да изработи дизайна и да осигури щамповането на вашите фирмени тениски, чаши, химикали, календари или тефтери, специално брандирани с корпоративното ви лого.Останалите елементи от корпоративната ви идентичност, за които можем да се погрижим, са фирмени чанти, шапки, визитници, чадъри, часовници, ключодържатели, моливници, органайзери, калкулатори, USB стикове, запалки и др.

ПЕЧАТНА РЕКЛАМА

подготовка, така и дигитален, офсет или широкоформатен печат на всички видове рекламни материали.

Нашият екип може да се погрижи за изработката на вашите рекламни брошури и каталози, флаери, дипляни, фирмени папки, визитки и баджове, рекламни плакати, календари, менюта и др.

ПОКАНИ

Понякога просто да се обадите на своите близки и приятели, за да им разкажете за своето празненство, не е достатъчно. Трябва да им поднесете и красива, ръчно изработена покана, която да загатва за това колко е специален вашият повод.

ще ви помогнем да направите своя празник незабравим. Артистична личност от екипа ни ще създаде специална,ръчно изработена покана с оригинален дизайн за вашата сватба, рожден ден, фирмено парти или друг прекрасен повод, поднесена в специално направен плик.

ВЪНШНА РЕКЛАМА

Външната реклама е един от най-разпространените и най-ефективните видове реклама, благодарение на големия си размер и възможността занетрадиционни дизайнерски решения. Тя е подходяща за всички видове продукти и успява да въздейства на голяма аудитория за кратко време, превръщайки се във важна част от рекламната кампания.

осигурява ме отпечатването на големи по размери външни рекламни материали (винили, табели, банери, знамена, тенти, фолиа за витрини, обемни букви и др.) с високо качество.

ТРАНСПОРТНА РЕКЛАМА

Транспортната реклама датира още от началото на 19 век, когато лондонски търговец започва да монтира осветени афишни пана на градските файтони. Днес, тя е сред най-разпространените начини за реклама и подобно на външната реклама цели високо въздействие върху масовата аудитория на достъпни цени.

Предоставя ме ви  различни услуги в областта на транспортната реклама – цялостно или частично облепване на фирмени автомобили, пикапи, бусове и автобуси от градския транспорт.

ДИЗАЙН И ИЗГРАЖДАНЕ НА КОНЦЕПЦИИ

Брандът на един бизнес е изграден върху няколко визуални елемента – лого, цветове и единство на цялостното графично оформление. Вашата визуална идентичност е изключително важна, защото тя е конкурентно предимство, влияе върху възприятията на клиентите и създава емоционална връзка с потребителите.

Предлага ме ви изработка на цялостна визуална концепция на вашия бранд. Екипът ни може да се погрижи за цялостния ви корпоративен дизайн, изработката на уникално лого и уеб дизайна на вашия фирмен сайт.

МЕДИЙНА РЕКЛАМА

Предлага ме ви графично оформление на рекламно каре или обява и осигурява публикуването им в един или повече вестници, списания и специализирани издания. Екипът на фирмата може да се погрижи и за вашата радио-телевизионна реклама.

Нашата мисия !

Ние ще ви съдействаме да стартирате успешен ресторантьорски или хотелиерски бизнес, както и да подобрите нивото на дейността ви, да повишите продажбите си, да увеличите качеството на предлаганите услуги/стоки и да намалите до минимум неоправданите разходи. „Synergy Group” - ние създаваме вашия успешен бизнес!

Изпратете вашето запитване

До 24 часа ще ви отоговорим