ПРОЕКТИРАНЕ НА КУХНЯТА 

Технологичното проектиране на професионална кухня за вашия хотел, ресторант, бар, сладкарница, заведение за бързо хранене е първата най-важна стъпка за успешно реализиране на вашия проект

Как можем да ви бъдем полезни?

Ще направим за вас проект, съобразен с вашите виждания,
но и с изискванията на Българската Агенция по Безопасностна Храните.
Технологичното проектиране включва:
Изготвяне на технологичен проект, спецификация към него, обяснителна записка, както и пълна окомплектовка на нужните документи за входирането им в БАБХ.

Изготвянето на технологични проекти е наше удоволствие. Приемаме всеки обект като поредното предизвикателство за намиране на най-функционалното решение за разпределение на нужните помещения – приемно, складове, хладилни камери, подготовки, студена кухня, топла кухня, сервитьорски офис, мокър бюфет, бар, блок маса, шоу кукинг и т.н. Натрупания опит през изминалите години в областта на професионалните кухни ни прави сигурни в действията и спокойни в решенията.

Можете да бъдете спокойни – ние сме вашия избор!..

Нашата мисия !

Ние ще ви съдействаме да стартирате успешен ресторантьорски или хотелиерски бизнес, както и да подобрите нивото на дейността ви, да повишите продажбите си, да увеличите качеството на предлаганите услуги/стоки и да намалите до минимум неоправданите разходи. „Synergy Group” - ние създаваме вашия успешен бизнес!

Изпратете вашето запитване

До 24 часа ще ви отоговорим