Изпратете вашето запитване

До 24 часа ще ви отоговорим

  ДОВЕРЕТЕ  СЕ   НА НАШИЯТ  ДЪЛГОГОДИШЕН  ОПИТ

  Ние подпомагаме много  собственици на ресторанти и предприемачи в ресторантьорството по пътя към успешното отваряне на ресторант.

  • Технологично проектиране на кухнята и бара 

  • Всички необходими документи 

  • Изготвяне на меню и рецепти 

  • Набиране и подбор на персонал

  • Изготвяне на бизнес план

  • Изработване на Web  сай за вашият хотел и ресторант 

    Технологичното проектиране на кухнята и бара

  Технологичното проектиране на професионална кухня за вашия хотел, ресторант, бар, сладкарница, заведение за бързо хранене е първата най-важна стъпка за успешно реализиране на вашия проект.

  Как можем да ви бъдем полезни?

  Ще  направим за вас проект, съобразен с вашите виждания, но и с изискванията на Българската Агенция по Безопасност на Храните.

    Всички необходими документи.

  На пръв поглед, отварянето на заведение изглежда лесен и евтин процес. Затова много хора, ентусиазирани от идеята за собствено заведение, тръгват по този път, но има много административна работа, която в последтвие ги спира.Категоризация, Регистрация  в агенцията по храните , изготвяне на хассап система, лиценз за продажба на тютюневи изделия и др.

  Ние бързо  ще подготвим 

  за вас всички необходими документи и разрешителни,който са ви необходими за откриване на вашият ресторант, като ви спестим излишна загуба на време и неприятно напрежение

     Изготвяне на меню и рецепти

  Ние можем да реализираме всякакъв вид кухня според вашите изисквания и концепция на обекта.Италианска , Средиземноморска , Българска , Руска , Гръцка , Суши и много други.Като ще изготвим за вас пълните рецепти инфобордове и обучение по менюто.

  Вие имате продуктите ние рецептата

  Нашето познание и страст в сферата на храните, и напитките
  ни водят към реализацията на несравними менюта за всеки вид ресторант.

   Набиране и подбор на персонал

  Набирането на персонал е сложен и многоетапен процес, който не търпи суета и изисква целенасочена подготовка, за да се постигне максимална ефективност. Той без съмнение трябва да се провежда от знаещи хора – професионалисти в тази област.

  Професионален подбор

  Подбора е на персонала е изключително важно за доброто функциониране на обекта.Правилното структуриране на персонала може да спести много средства във времето .

    Дизайн и изработване на web Сайт

  Професионалното изграждане на Вашата интернет страница е изключително важно, тъй като тя ще бъде Вашето лице в интернет пространството и ще Ви представлява пред Вашите потенциални и бъдещи клиенти

  Сайт  за вашият хотел и  ресторант

  Вашият сайт трябва да притежава атрактивна и привлекателна визия, лесна и удобна функционалност и достъпно, стилизирано и добре подредено съдържание.

   Бизнес план за вашият ресторант

  Изготвяне на бизнес план, за какво Ви е нужно? Структурата и изискванията за един добър бизнес план зависят и от целта за която е нужен той.

  Всеки проект има нужда от бизнес план.

  Представянето нагледно на бизнес идея, реализирането на бизнес начинание неминуемо е свързано с разработването на добър план. Бизнес планът е визитката на вашият бизнес проект.

     Дизайн и изработване на менюта

   Добрата кухня и обслужване са магнит за клиентите на всяко едно заведение или ресторант. Ако се добави и приятната и уютна обстановка, посещаемостта им се увеличава многократно.

  За отличната кухня трябва и отлична презентация

  Но дори и Вашият готвач да е изкусен майстор на кулинарията и ястията му да се невероятно вкусни, клиентите няма как да разберат това, без специалитетите да бъдат представени по подходящ начин.

    Интериьорен дизайн ресторант 

  Интериорният дизайн е нещо повече от изработването на идеен проект.Това е комплексна услуга, която съчетава и придава еднаква тежест както на предварителното планиране, така и на самата работа по реализацията на проекта.Това е комплексен процес, финалът на който е изящен и уютен интериор.

  ИДЕЕН ПРОЕКТ

  Вие получавате сигурност за качеството на крайния резултат и в същото време спестявате много време, нерви и средства.