1

4

7

11

14

17

20

23

26

29

32

2

5

8

12

15

18

21

24

24

30

33

3

6

9

13

16

19

22

22

28

31

„Бъди красив и елегантен на работното си място”

Униформи за хотели 

– рецепционисти и рецепционистки

– пиколи

– камериерки

Униформени облекла за ръководен персонал

Униформите за служителите в хотелиерския бранш могат да включват – елек, сако, панталон / пола, туника, престилка, вратовръзка, шалче, фишу, работни чехли и т.н.

Хотелското униформеното облекло може да бъде изпълнено в различни цветови комбинации, размери и материи, както и различни цветове на нашивките, с и без фирмени знаци и надписи.

Униформи за заведения

– сервитьори и сервитьорки

– сомелиери

– бармани

– готвачи

– униформа за главен готвач

– кухненски работници

– ръководен персонал

Униформеното облекло за заведения включва униформи за ресторанти, барове, кафенета или друг тип заведение. Може да бъде изпълнено с различни материали, в различни цветове и размери, с и без бродерия на фирмени знаци и надписи.

Облеклото включва куртка с двуредно или асиметрично закопчаване, къс или 7/8 ръкав с или без маншет, престилка – обикновена и лукс, престилка през врата, панталон / пола, фишу, шапка, работни чехли естествена кожа и естествен хастар и други аксесоари. Стандарт Илиев изпълнява униформи за сервитьори в Ретро стил.

Униформи за медицински и СПА центрове

– масажисти

– рехабилитатори

– физиотерапевти

– медицински работници

Работното облекло за медицинските и СПА центрове съдържа туника с панталон и работни чехли от естествена кожа. При самата поръчка можете да изберете цвят, материя и размер на облеклата.

Фирмени облекла

– администратори

– мениджъри

– служители в технически служби

Фирменото облекло са мъжки и дамски костюми – елеци, сака, панталони / поли, както и аксесоари към облеклото – вратовръзки, шалчета, фишу и други. Възможни са различни цветови комбинации, размери и материи.