КОИ СМЕ НИЕ !

„Synergy Group „  е  изключителен екип от високо специализирани ресторантьорски професионалисти, всеки с десетилетия опит в своята сфера.Имаме видима страст към детайлите, която вдъхновява всеки аспект от нашата консултантска практика. Тази страст нараства през годините. Ние  успешно помагаме на нови кандидат-ресторантьори и хотелиери  чрез разработване на цялостна  концепция,  дизайн,  финансово моделиране,  стратегии за

налагане на  бранд, обучение на персонал.

НАШАТА МАРКА ВИНАГИ Е БИЛА ЗА ИНОВАЦИИТЕ И ПОВИШАВАНЕ НА ЕФЕКТИВНОСТТА ЗА ФИРМИ ОТ СВЕРАТА НА РЕСТОРАНТЬОРСКАТА И ХОТЕЛИЕРСКА ИНДУСТРИЯ.

who_we_are

ЗАЩО ? „Synergy Group„

Защо да изберете нашите услуги?

  • Имаме над 20 годишен опит в бранша;
  • Знаем, от какво се нуждаете;
  • Екип от над 20 професионалиста в различни сфери;
  • Ще ви помогнем да повишите производителността на бизнеса си;
  • Над 999 доволни клиенти;
  • Разработваме различни стратегии с цел подобряване на финансовите резултати на клиентите ни;

ЗА НАШАТА КОМПАНИЯ

Ние ще ви съдействаме да стартирате успешен ресторантьорски или хотелиерски бизнес, както и да подобрите нивото на дейността ви, да повишите продажбите си, да увеличите качеството на предлаганите услуги/стоки и да намалите до минимум неоправданите разходи.

„Synergy Group” - ние създаваме вашия успешен бизнес!

НАШИТЕ СПЕЦИАЛНОСТИ

100%

ОТКРИВАНЕ НА НОВИ РЕСТОРАНТИ

100%

АНАЛИЗИ И ДОКЛАДИ

70%

ЧОВЕШКИ РЕСУРСИ

90%

МАРКЕТИНГ

60%

ПРОДАЖБИ

За тези, които за първи път навлизат  в ресторантьорският бизнес,  ние силно препоръчваме да се консултирате с професионалист,  който да ги води през лабиринта на критични решения, свързани с откриването на нов ресторант.